Baby Pug Love



Milton har hittat en ny favoritplats att vila huvudet på: Lykkes svank.
Så otroligt gosigt, här låg han och snarkade och mös höromkvällen när jag och Alex satt i sängen och spelade kort. Hur sött är det inte? Det märks att hon  börjar bli större nu, när han börjar förstå att hon är en liten människa som han faktiskt kan mysa med. Innan har han pussat på henne någon gång då och då, men mest legat för sig själv. Inte alls varit intresserad på detta sättet.

3 kommentarer
Maria

Gud så gulligt hihi. De är ju nästan i samma storlek :)

Skönt att höra att operationen gått bra även om du har ont och så fortfarande. Bra att du tar det lugnt och gör skojiga saker som får dig att tänka på annat emellanåt!

Cancer tror jag skrämmer många, och det är tråkigt när det blir så att några vänner försvinner pga det. Jag vet inte varför, jag hade heller aldrig gjort så. Det enda jag kan tänka mig är att man först inte vill störa, och sen kanske tiden går och man får dåligt samvete och vågar inte höra av sig. Hur som helst, du verkar har ett gäng riktigt fina människor omkring dig nu i alla fall :) Ta hand om er!

Svar: Tack Maria!
Ja visst är de söta? ;) han väger ca 10, och hon snart 7, så de är nästan lika stora ja.
Ja man får försöka tänka på annat så inte cancern blir hela ens liv, även om det kanske verkar så på bloggen. Skriver ju mest om cancer här.
Visst, så är det säkert med vännerna. Men att bara skriva ett sms eller ringa för att fråga hur man mår, när jag skriver tydligt att jag vill leva som vanligt, kan inte vara så svårt tycker jag :)
Stor kram!
Jeanine Esberg

joe

Hahha underbar bild :)

Louise

Nej men vilka sötnosar :D