Utskrivning från BB Sophia


Idag var vi på BB Sophia för utskrivning efter två veckor med hemsjukvård. Vår lilla tjej är ju fullt frisk, och enda anledningen till att hon inte blivit utskriven innan är mer eller mindre att hon är född så tidigt. Idag är hon exakt tre veckor, så det hade varit 37+2 om hon varit kvar i magen. 
Vi gjorde hörseltest, mätte, vägde, lyssnade på lungor, kollade reflexer mm. Allt såg bra ut, utom hörseltestet som var svårt att få till eftersom hon nyss haft sond. Så det ska vi göra om om en månad. 
Som ni kanske märkt skriver jag inte så mycket om Lykke här, och så kommer det fortsätta vara. Men jag tycker såklart det är viktigt att visa hur hon klarar sig efter att ha legat i min mage under min första sjukdomstid. Jag kommer förklara mer om det och mina tankar kring exponeringen av henne i ett annat inlägg och jag kommer att skriva ett inlägg om vår första tid tillsammans på Neo och sedan med hemsjukvård. Men det får bli längre fram när jag har tid och ork att sammanfatta allt. Just nu är jag för 'mitt uppe i det'.
En sak är i alla fall säker, hon är min bästa medicin. Med och för henne kan jag klara allt!

6 kommentarer