När livet går åt rätt håll

 
Kikar in för att tala om att jag lever och mår bra, bättre än på väldigt länge. Har behövt den här sommaren till att pausa från bloggen, och bara leva. En del av er följer mig ju på Instagram (@jeaesberg) där jag är mer aktiv, men eftersom jag fått både mail och kommentarer den senaste tiden från några av er som undrar hur allt går då jag var rätt deppig och trött ett tag så kände jag att det var dags att kika in här också.
Är fortfarande väldigt, väldigt trött. Men jag mår ändå så väldigt mycket bättre. Efter att ha tankat energi med vänner och familj i Norge, och löst en del saker här hemma, börjar livet rätta till sig.
Jag njuter av livet jag fått tillbaka och rehabiliterar mig genom långa promenader, löpning, yoga, mys med Lykke, vin med goda vänner och långa samtal inpå småtimmarna. Älskar min kropp igen, denna fantastiska kropp som klarat prövningar jag aldrig trott jag skulle ställas inför. Har varit hos frisören för första gången på över ett år och börjat gilla min nya frisyr (även om jag längtar tills håret är långt igen). Och jag har börjat planera för framtiden, bara en sådan sak. Inte helt självklart, då jag har varit rädd för att jag inte skulle våga hoppas på att få en framtid, men just nu känner jag mig oövervinnerlig. Om inte ens cancern kan ta kål på mig, då kan inget ta kål på mig. Så jag tar vara på varje dag och uppskattar varje dag. Klyschigt, jag vet. Men det är sant.


4 kommentarer